X Wing turnyro III etapas

Posted by nelly k bassas on March 31, 2014

 

Admirolas Linas:

Ketvirtoji kova

Ir vėl teko kovoti prieš Imperiją. Varžovas buvo pasirinkęs gan grėsmingą armiją: 2x Slave ir vienas Tie figther. Pradžioje varžovas vengė eiti į kontaktą ir bandė apsukti mano flotylę iš kitos pusės. Nežinia kaip butų viskas pasibaigė bet vienas iš Slave išskrido iš kosmoso, kas palengvino man gyvenimą. Viso mūšio eigoje praradau keletą Tie Figther‘ių. Aišku reiks kada pabandyti sužaisti prieš tokią armiją dar kart.

 

Penktoji  kova

Keturi kartai iš penkių, kai kovoju prieš Imperiją. Ši kartą buvo gan sunkoka, nes priešininkas turejo ir Vaderį ir Bomberį ir Interseptoriu ir keletą rakėtų, kurios buvo nustatytos sunaikinti mano būrį. Priešininko atsargus veiksmai leido žaidimo pradžioje net du kartus išauti į mano flotylę, bet tikslą pasiekė tik vieną. Po to maniškiai staigiai persigrupavo ir kontroatakavo. Nors priešininkas dar bandė kažką padaryti, bet mano laivų buvo per daug.

 

Admirolas Paulius:

Pirmasis sūsidūrimas.

Mano būrys buvo nedidelis – du Slave I ir vienas ką tik pabaigęs akademiją visiškai žalias pilotas su Tie Fighteriu. Abu Slave I šiek tiek apginklavau – primontavau po kuklų heavy laser cannon, na, kad pilotai turėtų bent kokį ginklą. Tai štai ramiai sau skridome į būsimos kovos vietą. Turėjome ten atakuoti niekingųjų sukilėlių būrį, kuris jau seniai plėšikavo ir terorizavo, lojalias gerajai imperijai planetas. Deja , ramiai nuskristi nepavyko. Be jokio įspėjimo mus užpuolė visas spiečius kosmoskraidžių. Ir  kas buvo visiškai netikėta -  tai buvo ne sukilėliai, o gauja Imperijos Tie Fighterių. Turbūt kokie tai atskalūnai pamynę Imperijos idealus. Taigi pamatę tokį gausų ir grėsmingai lazeriais mojuojantį būrį į tiesioginę konfrontaciją nesileidome. Apsukome garbės ratą slėpdamiesi už asteroidų su viltimi, kad darni užpuolikų rikiuotė bus suardyta. Gal būtų ir pavykusi ši gudrybė, bet vienas iš Slave I pilotų pačiu netinkamiausiu momentu nutarė dezertyruoti (prakeiktas narkomanas, turbūt nuskrido į artimiausią planeta ir kosmolėkį išsimainė į didžiulinį kiekį kvaišalų). Taigi vienam Slave I pabėgus, mano armijos galybė sumažėjo daugiau nei trečdaliu. Tai kas vyko toliau buvo panašu į susidorojimą. Na pavyko du Tie Fighter nukauti, bet tai ir buvo visa žala, kurią gavo priešiškas Tie Fighter būrys. Mano laivynas buvo visiškai išsprogdintas. Taip ir nepavyko sužinoti, kokia buvo Imprijos Tie FIghterių agresijos priežastis. Raportas išsiųstas pačiam Imperatoriui. Nežinomas Imperijos atskalūnų būrys bus paskelbtas už įstatymo ribų ir jo medžioti imsis Imperatoriaus asmeninis galvažudys – Dartas Veideris.

Dalinkitės džiaugsmu:
  • Print
  • PDF
  • MySpace
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • Google Bookmarks
Powered by Wordpress and Stripes Theme Entries (RSS) | Comments (RSS)