Mūsų pirmieji oficialūs draugai – Furor games

Posted by Administratorius on November 25, 2009

Furor Games Džiugi naujiena mums. Klubas gavo pasiūlyma drauguti su stalo žaidimų naujienų portalo savininkais ir nuostabių kortų, tradicinių stalo ir miniatiūrų žaidimų platintoju Lietuvoje – Furor Games. Vienas iš jų žaidimų – AT-43 – žaidžiamas ir pas mus Klube (Exonn dėka). Artimiausiu metu turėsiem ir AT-43 bei Infinity taisyklių knygas.

Šiek tiek progresavus mūsų miniatiūrų žaidimams dedikuotai divizijai, imsimės ir rimtesnių veiklos krypčių – turnyrų ar kitokios plataus mąsto organizacinės veiklos.

O dabar trumpai apie Furor Games (iš Furor.lt portalo):

„Furor Games” – tai informacijos apie stalo žaidimus portalas ir stalo žaidimų parduotuvė internete, kuriuos tvarko ir prižiūri UAB „Furor žaidimai”. Mes, „Furor Games” administracija ir portalo kūrybinė grupė, tai darome todėl, kad patys jau daug metų žaidžiame stalo žaidimus ir kiekvienas asmeniškai aktyviai dalyvaujame stalo žaidimų pasaulio bendruomenės gyvenime.

Pagrindinis šio portalo tikslas pateikti visiems besidomintiems išsamią informaciją lietuvių kalba apie stalo žaidimus (stalo žaidimus plačiąja prasme: miniatiūrų, kortų ir tradicinius stalo žaidimus), skatinti stalo žaidimų kultūrą ir remti šią kultūrą puoselėjančias iniciatyvas.

Taip pat mes stengiamės pasiūlyti rinkai stalo žaidimų kurie, mūsų manymu, yra verti dėmesio, siekiame, kad visi žaidėjai turėtų galimybę užsisakyti ir įsigyti norimų stalo žaidimų. Jeigu turite nusižiūrėję kokį stalo žaidimą, kurio negalite nusipirkti čia Lietuvoje, o jo siuntimosi iš užsienio išlaidos netenkina, drąsiai klauskite mūsų, daugeliu atvejų tikrai galėsime padėti.

„Furor Games” nesirengia apsiriboti vienu ar keliais žaidimų gamintojais, kur kas geriau galime panaudoti savo sukauptą patirtį apsiribodami tik gerų ir kokybiškų žaidimų tiekimu.

Su geriausiais linkejimais,

FUROR GAMES kolektyvas

furor.lt

Dalinkitės džiaugsmu:
  • Print
  • PDF
  • MySpace
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • Google Bookmarks

Tags:

You must be logged in to post a comment.

Powered by Wordpress and Stripes Theme Entries (RSS) | Comments (RSS)