ok, įtraukiau.
Nerijau, tai koks tavo galutinis sprendimas?
AndriusLT rašė:ok, įtraukiau.
Nerijau, tai koks tavo galutinis sprendimas?
vaidu0klis rašė:Nerijau neužleidinėk vietos.. Overlordas motyvacijos netekęs žaisti, tai duokit atsigauti bent jau.. o tai malonumo jokiopriedo Erikos kaip supratau mėnesiuką nebus.. tai gal geriau atidėkim.. nebent norit perleist man nykštuką, jog užvaldyčiau ir jis kariautų su monstrais prieš jus?
vaidu0klis rašė:Nerijau neužleidinėk vietos.. Overlordas motyvacijos netekęs žaisti, tai duokit atsigauti bent jau.. o tai malonumo jokiopriedo Erikos kaip supratau mėnesiuką nebus.. tai gal geriau atidėkim.. nebent norit perleist man nykštuką, jog užvaldyčiau ir jis kariautų su monstrais prieš jus?
Totem rašė:vaidu0klis rašė:Nerijau neužleidinėk vietos.. Overlordas motyvacijos netekęs žaisti, tai duokit atsigauti bent jau.. o tai malonumo jokiopriedo Erikos kaip supratau mėnesiuką nebus.. tai gal geriau atidėkim.. nebent norit perleist man nykštuką, jog užvaldyčiau ir jis kariautų su monstrais prieš jus?
Kas čia per silpnumo akimirkos! Nu nieko sau! Tai ką man žaisti? Tigrio ir Eufrato labai nenoriu...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių