Totem rašė:Jeigu bus daugiau norinčių atsinešti galiu ir savo Stone Age, bet manau užteks Nerijaus. Labai norėčiau išbandyti Jack vaidmenį jeigu man leisite
Leisim jei atsinesi Stone age kopija, nes imsiu wiz-wara, o pas mane taseje limituota vietos

Totem rašė:Jeigu bus daugiau norinčių atsinešti galiu ir savo Stone Age, bet manau užteks Nerijaus. Labai norėčiau išbandyti Jack vaidmenį jeigu man leisite
AndriusLT rašė:Šįkart mūsų patalpose bus buriamas kooperacinis klubo kampelis (antras stalas į kairę prie lango).
1. Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island
Linas, Andrius, Nerijus, Lukas
2. Letters from the Whitechapel
Linas, Andrius, Nerijus, Lukas, Rokas
3. Yggdrasil
Eiliškumas gali skirtis, svarbiausia, kad visi žaidėjai (išskyrus Džeką skerdiką) būtų nusiteikę bendradarbiauti ir virtualiai nenumirt anksčiau laiko.
Kristis rašė:AndriusLT rašė:Šįkart mūsų patalpose bus buriamas kooperacinis klubo kampelis (antras stalas į kairę prie lango).
1. Robinson Crusoe: Adventures on the Cursed Island
2. Letters from the Whitechapel
Linas, Andrius, Nerijus, Lukas, Rokas
3. Yggdrasil
Eiliškumas gali skirtis, svarbiausia, kad visi žaidėjai (išskyrus Džeką skerdiką) būtų nusiteikę bendradarbiauti ir virtualiai nenumirt anksčiau laiko.
Aš jeigu dar spėjau Džeko pagaudyt norėčiau prisjungt
Redblock rašė:Jungiuosi prie Griausmingo akmenuko.
Artūras rašė:Rytoj atnešu:
Guildhall, CopyCat, Time'n'space, gal powergrid, gal paskutinį Catan
Jei kas turite noro, junkitės
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 4 svečių