Hexagon trečiadienis

Posted by Mindaugas Aputis on March 25, 2010

Šis trečiadienis buvo greičiausiai vienas pačių šurmulingiausių ir labi aktyvių. Žinojau, kad bus nemažai naujų žmonių, kurie pasiekė mus per Facebook ir kitus šaltinius, tačiau realiai tame susibūrime būti – kitas reikalas. Ir idėja, kad visiems sėdėti tame pačiame kambaryje – nekokia :) Grandiozinius mūšius su miniatiūromis būtina kelti į realųjį mūsų sekmadienį, stalus taip pat derėtų išdėstyti pagal situaciją ir pasiruošti, kad niekam netrūktų vietos. Apšvietimą pirmojoje patalpoje taip pat derėtų sutvarkyti ir tam ateinantį kartą greičiausiai pamėginsiu atsinešti kai ką. Didžiojoje patalpoje kiek per silpnas apšvietimas, tuo labiau, jeigu žaidžiama miniatiūromis.

Tačiau faktas, kad wargeimingas turi būti žaidžiamas ramioje aplinkoje – ir taip aiškus. Jeigu pagal situaciją niekas nepasikeis – “Warmachine”, “Warhammer”, “AT-43″ siūlau planuotis žaisti savaitgalį. Likusieji, kurie negali, nenori ir neturi jėgų ar laiko – pasilikti trečiadienį. Taip pat trečiadieniui palikti visus nedidelių apimčių mūšius.

Tai laisva dirva diskusijoms.

Toliau apie patį trečiadienio procesą. Buvo virš 20 žmonių, iš kurių vos ne pusė buvo pirmą kartą užsukę žmonės. Buvo žaista “Star Munchkin”, AT-43, “Cosmic Encounter”, “Dungeon Lords”, “Condottiere”, “Zombių užpultis”, “Warhammer: FB”, iki chaoso – “Warmachine” ir desertui – “Race for the Galaxy”.

“Star Muchkin”, mano nuomone, sekėsi žaisti sunkiai, ir šioje vietoje kaltinu save, nes mane kiek trikdė visas tas triukšmas ir šurmulys, dėl kurio šiek tiek ir buvau blaškoms.

“Warmachine” pirmą kartą realiai sužaidžiau ir nesvarbu, kad gavau į kaulus vien dėl spontaniškų ekperimentinių veiksmų, tačiau žaidimas velniškai mane užkabino. Jis yra dinamiškas, universalus, kabinantis, gražus ir jame yra daug visko, kas man patinka.

Inensyvus “Warhammerio” “field-testingas” mane kiek stebina savo intensyvumu. Nemaniau, kad būsiu taip paliktas užnugaryje, tačiau elementariai nespėju visko suderinti. Atėjęs į klubą labiau norisi stebėti aplinką ir analizuoti, sekti ir fiksuoti įvykius, nei kad kažką žaisti ir praleisti tai, kas bvo įdomu. Čia mano “tamsioji pusė” greičiausiai :)

Faktas, kad klubas praktiškai agresyviais žingsniais plečiasi – vien savaime yra malonus. Tikiuosi, šitokie tempai ir toliau išliks bei neapsiribos vien tik atėjimu ir žaidimu, bet ir diskusijomis bloge, forume, klubo vidaus reikaluose ir t.t.

Statistika:

1x Star Munchkin

1x AT-43

7x Warhammer: The Game of Fantasy Battles

1x Zombių užpultis

1x Cosmic Encounter

1x Dungeon Lords

2x Condottiere

1x Race for the Galaxy

DISKUSIJŲ TEMA FORUME

Foto:

Su pagarba,

Mindaugas

Dalinkitės džiaugsmu:
  • Print
  • PDF
  • MySpace
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • Google Bookmarks

Tags: , ,

You must be logged in to post a comment.

Powered by Wordpress and Stripes Theme Entries (RSS) | Comments (RSS)