Kosminis trečiadienis Hexagone 07.06

Posted by nelly k bassas on July 7, 2011

 

Vienareikšmiškai, o gal net ir penkiareikšmiškai galima sakyti (todėl ir sakau). Kad Ascending Empires šios savaitės” hitas”. Nes visi jį norėjo pažaisti, išbandyti, ir visiems patiko. Vėliau kosminės valdos buvo plečiamos keletoje RFTG partijų.  Kai kurie žaidėjai suspėjo nukeliauti į Jeruzalę, o dar kiti ieškojo nuotykių “ant savo galvos” Tikal II. Ir buvo su žaista net 13 pentago partijų. Nors žaidėjams teko smarkiai galvą pasukt, bet viskas baigėsi laimingai, galvos liko taip ir nenusuktos.

sąrašas:

Ascending Empires, 2 partijos

Jerusalem, 1 partija

Pentago 13 partijų
Race for the Galaxy, 2 partijos

Tikal II: The Lost Temple, 2 partijos

 

Dalinkitės džiaugsmu:
  • Print
  • PDF
  • MySpace
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • Google Bookmarks

Comments (2)

  • per visą tūsą suspėjau pažaisti Ascending Empires, Tikal 2, ir nepilną partiją Cold War.

    Didžiuliniausią įspūdį paliko Ascending Empires. Tikėjausi, kad tai bus paprastas “flick” žaidimas, nesudėtingesnis nei Pitch Car. Bet pasirodėsi, kad tai labai geras strateginis žaidimas. “Filckinimas” nėra pagrindas. Svarbiausia ar gerai strategiškai sužaisi. Taip pat yra niša ir diplomatijai. Jau nuo pat pradžių su vienu žaidėju sudarėme taikos sutartį, taigi vienu priešu mažiau, beliko susidoroti su kitais dviem ;)

    Tikal 2 – toks vidutinio puikumo žaidimas. Tiesiog man tokio tipo žaidimai (nuotykiniai) ne itin. Gal kada atrasiu ir tokį, kuris patiks.

  • nemyliu visokio aka fantasy flight ameritrasho su visokiais troliais, orkais ir kitom antgamtiskom butybem kurios prfarsiruotos ivairiu savybiu. Isivaizduok surenki armija ir eini prieso must, o anas istraukia kazkokia super-duper korta ir pakrauna malku. Toliau visas piktas atsigaivalioji ir vel bandai laime, rideni kauliuka ir vel tau velnioniskai nepasiseka nes isrideni koki nors vieneta. Visas tavo triusas nukeliauja suniui ant uodegos. Arba priesingai eini ant durniaus ir tau visiskai nerealiai ir visiskai nepelnytai sekasi. Vat todel ir nemegstu sio zanro zadimu nes vyksta bile kas ir bile kaip.
    Taciau isauso diena kai pasauli isvydo pats nuostabiausias teritoriniu kovu zanro zaidimas neisimintinu pavadinimu Ascending Empires. Jame nera nei kortu, nei kauliuku, nei igimtu savybiu, jame yra tik tavo ir tavo priesininku protas ir tai kas guli ant lentos tarp jusu :D Tiesa dar yra pirstu miklumas – sugebejimas kuo tiksliau sprigtuoti/keliauti savo kosminiais laivais tarplanetineje erdveje. Daugiau nepasakosiu, geriau patiems isbandyti, gal but patapsite tokiu pat euforisku fanu kaip as :D

You must be logged in to post a comment.

Powered by Wordpress and Stripes Theme Entries (RSS) | Comments (RSS)