Marvel Dice Masters: Uncanny X-Men Starter (2014)

Čia galite kurti temas ir dalintis įspūdžiais apie sužaistus žaidimus klube ir ne tik

Marvel Dice Masters: Uncanny X-Men Starter (2014)

Standartinė Linas » 2014 Gru 04 19:11

Kauliukai, kauliukai, kauliukai...
Si zaidima jau senai norejau isbandyti. Teko laukti gan ilgai, netgi antro seto, nes pirmasis buvo isleitas net keliais printais, bet greit dingdavo. Aisku prie viso aziotazo prisidejo ir T.Waselis, kuris jau vasario menesi pareiske, kad tai gali buti geriausias siu metu zaidimas :o Ar tai buvo tiesa greit suzinosime :)
Pagrindas mechanikos buvo paimta is viresnio brolio Quarriors , kuriame galejo net keturi zaidejai kovoti tarpusavyje. Sis jau skiriasi tuo, kad tik du zaidejai aiskinasi santykius tarpusavyje.
Kodel dviem geriau, negu keturiems? Todel, kad zaidejai pries kova pasirenka savo kovotojus, kurios tik jie gali priimti i savo komanda. Ir ti vienas varzovas tave gali uzpulti, o ne trys. Ir tema cia idomesne nes tie kovotojai, kaip jau supratot, visi herojai kurie yra po Marvel veliava - tai ir Spiderman, Magneto, Captain America, Wolverine ir kiti.
Nors visas zaidimas susideda is kauliuku, bet cia ir visas smagumas, kuris vis kas kart smagus. Aisku, jei tau nepatinka kauliukai, herojai, randomas - tai sis zaidimas gali ir nepatikti. Nors isabandem keleta partiju, bet jau dabar galima sakyti, kad reiks greiciausia reiks lyst gylin ir butinai reiks isbandyti pilna versija, o tai iki 20 zalos.
Zaidima tikrai uzskaitau. Ir kolkas siek tiek geresnis negu Quarriors.
10.
Vartotojo avataras
Linas
Hexagon klubo narys
 
Pranešimai: 1501
Užsiregistravo: 2010 Kov 26 20:13

Grįžti į Atsiliepimai apie žaidimus

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

cron