Na paminėsiu tik tiek jog sėkmingai nulaužus pagrindinį serverį gaunamas priėjimas prie vienos atsitiktinės kortos iš korporacijos rankos (vadinamos HQ) ir pilnas priėjimas prie to serverio root kur guli serverio upgrade

Kaip ten bebūtų pasakojant taisykles daugeliu atvejų liksiu sunkiai suprastas žmonių kurie nėra patyrę IT, programoutojai ir panašaus plauko žmonės

Užtat pastarieji jausis kaip žuvys vandenyje ir žaidžiant pašaliniams atrodys jog kalbam kažkokia nežinoma kalba

Bus smagu pamėginti pamaišyt skirtingas kalades ir susidaryti kaladę savo žaidimo stiliui.
Žaidimą esu įvertines BGG skalėj:
8P.S. Kadangi klube turim dvi kopijas Core set'o tai galima ir kažkokį mini turnamentuką susiorganizuot.
P.P.S. Dar suklaidinau Paulių su tuom kiek žmonių galėtų pasinaudot Core set'u, deja tik du, nes buvau pamiršes jog bendros kortos yra maišomos su tom kurios bus žaidžiamos ir kitoms Hakerių/Korporacijų kaladėms jų nelieka.