Dixit. Aišku, priklauso kokia kompanija, tačiau asmeniškai mano draugų tarpe šis žaidimas tobulas, o kitus išvardintus nelabai galiu įsivaizduoti, kaip vakarėlių žaidimus Esu tikras, jog krūva balsų bus atiduota už Bang'ą, bet tas žaidimas juk neįdomus :\ iki Dixito genialumo nei per nago juodymą nepriartėja :>
Sutinku su geez. Geekų ir šiaip patyrusių žaidėjų kai kurie žaidimai limpa belekaip stipriai. Tačiau, Dixit galima žaisti su šimtais žmonių vėl ir vėl ir tas neužknisa, nes jo galimybė prisitaikyti prie kompanijos - neįtikėtina.
Zombie Dice, bet kur, bet kada stiliaus žaidimas. Kiek žaidėm tiek klube, tiek bare niekas neliko abejingas
>>> Mano turimi žaidimai <<< 'The dead make good soldiers. They can't disobey orders, they never surrender, and they don't stop fighting when a random body part falls off.' --Nevinyrral, Necromancer's Handbook
xas444 rašė:Dixit tikriausiai uz pacio zaidimo genialuma, beje man puikiai tiko supazindint kitus zmones su stalo zaidimais Tik klausimas kodel nera cash and guns
Renkami ne iš visų žaidimų geriausi, o iš Hexagone dažniausiai ir daugiausiai žaidžiamų. Cash'n'Guns nėra itin populiarus klube (nors tai ir žaidimas, kuris lengvai "perdozuojamas" - tą patį rašiau čia http://www.facebook.com/note.php?note_i ... 3260704789 )
Bang, todėl, kad ne Dixit. todėl, kad jame yra rolės yra susišaudymas yra tiesioginė konkurencija yra atmosfera galima mest į priešą iš peilio;) galima mest į draugą peilį arba į visus šaut iš patrankos arba užsiundyt indėnus galima apsimesti šerifo padėjėju ir nebaudžiamam banditaut ir tt. ir panašiai.