nelly k bassas rašė:startas apie 18.00
Battlestar Galactica: Pegasus
1.p
2. Saigūnas
3.Mindaugas
4. Arvydas
5.Erika
6.
Na irasykit ir mane jei yra vietos dar

nelly k bassas rašė:startas apie 18.00
Battlestar Galactica: Pegasus
1.p
2. Saigūnas
3.Mindaugas
4. Arvydas
5.Erika
6.
tms rašė:Sails of Glory (2013) grand debiutas 2 stalai po 4 žaidėjus. Pradžiai registruojamės visi, kas su kuo pasiskirstysim vietoje:
1. Andrius
2. Tomas
3. Linas
4. Kristijonas
5. Nerijus
6. Andrėjus
7. Žydrūnas
8. Lukas
tms rašė:tms rašė:Sails of Glory (2013) grand debiutas 2 stalai po 4 žaidėjus. Pradžiai registruojamės visi, kas su kuo pasiskirstysim vietoje:
1. Andrius
2. Tomas
3. Linas
4. Kristijonas
5. Nerijus
6. Andrėjus
7. Žydrūnas
8. Lukas
stengiamės nevėluot, klausysim kaip Andrius aiškins taisykles
AndriusLT rašė:Su pavėlavusiais bus sunku. Aš taisykles aiškinsiu nuo 17:10-17:15. Plauks tie, kurie bus tuo metu. Net jei bus 2 žmogai prie stalo.
Tvarka turi būt.
Po tolesnių apmąstymų, savo stalą paleisiu iš karto ant "advanced" versijos. Bet dauguma taisyklių tinka ir basic'ui ir standartui.
AndriusLT rašė:Su pavėlavusiais bus sunku. Aš taisykles aiškinsiu nuo 17:10-17:15. Plauks tie, kurie bus tuo metu. Net jei bus 2 žmogai prie stalo.
Tvarka turi būt.
Po tolesnių apmąstymų, savo stalą paleisiu iš karto ant "advanced" versijos. Bet dauguma taisyklių tinka ir basic'ui ir standartui.
tms rašė:AndriusLT rašė:Su pavėlavusiais bus sunku. Aš taisykles aiškinsiu nuo 17:10-17:15. Plauks tie, kurie bus tuo metu. Net jei bus 2 žmogai prie stalo.
Tvarka turi būt.
Sakyčiau dievo varymas į medį. Aš būsiu prie tavo stalo, kad pasiklausyt patyrusio kapitono pasakojimų, bet plauksiu prie kito staloJamsim standartą, niekur neskubėdami, po truputį įsisavinsim ir gaudysim malonumą kaip ir rekomenduoja taisyklės.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių