X Wing turnyro II etapo mūšraštis.

Posted by nelly k bassas on March 19, 2014

Admirolas Linas:

Pirma  kova.

Pagaliau susikoviau su Lucas Skywalker’iu, kuris su savo keliais pakalikais metė iššukį mano flotilei.  Priešas buvo stiprus ir klastingas. Bet ta pati klasta atsisuko prieš juos pačius. Bedarydami sudėtingus manevrus, ir prašaudami kelis kartus is 4 mestu kauliuku 0 suzalojumu – suteike man vilti, kad viskas gali pakrypti i gera puse. Taip ir atsitiko. Sunku buvo, bet pavyko.

Antra kova.

Kai horizonte pasirodo Falkonas kuri vairuoja pats Han Solo – tai buvo kova arba žusim sužeide arba žusim numuše Falkona. Falkono bendrijoje buvo tas pats Lucas Skywalker’is. Pradzioje Falkonas paleido raketa i mano buri, kuri turejo duoti man zalos ir netgi kiekvienam laivui, bet šūvis nebuvo sėkmingas. Poto sekė mano ataka per kurią padariau  labai daug žalos, kas buvo lemiamas veiksnys sioje kovoje. Po trečio raundo Falkonas krito. Na, o ka reiskia Imperijai nukalti Falkona – tai turbut ir taip aisku.

Admirolas Arvydas:

Taigi Chubaka pasiemęs didziausią kokį tik rado laivą garaže – Falconą ir prisikalbines šiek tiek kuklesnį draugelį Luka Skywalkeri ramiai sau skraidė po rajoną savo tiuninguotom tačkėm, kol sutiko priešiškai nusiteikusius jaunuolius juodais sparnais. Po keleto apsižodžiavimų prasidėjo mūšis. Suniokojes keletą blogiukų Chubaka prisiminė namie pamiršęs kailio blizgesį ir nusprendė išskristi iš mušio lauko namo, jo pasimti. Lukas dėl to labai nepergyveno ir netrukus išniekino likusius ‘lavonus’ :)

Po kurio laiko, kai Chubaka grižo, draugelius vėl užklupo pikti juodi vyrukai, tačiau šį kart su didesne kompanija (matyt anie bus pasiskundę). Stipriai sunerimę jie stojo į nelygią kovą – 2 prieš 7, ir kaip buvo galima tikėtis, gavo į skudurus. Pirmasis krito Chubaka, strigęs priešų apsupty (tiesa vieną spejo nusinešti su savim), o Lukas dar spejo pora kart pirstelt iš patrankų ir taip pat buvo nuleistas žemyn.

Admirolas Tomas:

Pirmas susidūrimas su swarm yra įvykis. Tu pamatai tą milžinišką krūvą laivų ir imi galvoti, kur teks laidoti visus savo pilotus. Taigi kai išdėliojau savo vargingus 3 x-wing ir a-wing prieš lino 7 Tie fighter pasijaučiau nedrasiai.

Pirmi ėjimai buvo skirti priartėjimui, kai dvi pagrindinės grupės skrido vienu kraštu, o a-wing ir dark curse bandė apeiti iš flango. Šaudymas prasidėjo vangiai, nes visa jo gauja buvo priversta šaudyti į Biggs 3 atstumu, ir sugebėjo numušti tik vieną skydą. O tada aš padariau didelę vairavimo klaidą, bandydamas išsukti kojogan turn ir atsidurti už viso jo būrio, vietoj to 3 mano x-wing atsidūrė galu į visą swarm 1 atstume ir dar su stress tokenais. Po to viskas ėjo tik blogiau, man pavyko numušti keletą Tie fighter ir užtempti laiką (kova truko pora valandų), bet viltis laimėti buvo prarasta.

Taigi kaip sunaikinti swarm?  Kol kas matau keletą galimybių – assault missiles, daugiau nei viena, bet tai reikalauja 10 taškų ir velniškai gero plano jų paleidimui. Kitas planas – koncentruota ugnimi pašalinti Howlrunner, arba pora paprastų Tie. Tai irgi sunku ir reikalauja sėkmės su kauliukais.

 

 

 

Dalinkitės džiaugsmu:
  • Print
  • PDF
  • MySpace
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • Google Bookmarks
Powered by Wordpress and Stripes Theme Entries (RSS) | Comments (RSS)