Hexagon X-Wing turnyro I etapo reportažas.

Posted by nelly k bassas on March 11, 2014

Tai štai jau ir įvyko pirmasis mūšių etapas. O kaip kam pasisekė arba ne papasakos patys admirolai.

Admirolas Linas:

Mano būrį sudarė 7 Tie Fighteriai. Nors visada maloniau kovoti prieš Sukilelius, bet kai kad reik ir su savais išsiaiskinti. Pimoje kovoje teko kovoti prieš nemaža Interceptors būrį. Pradžioje viskas vyko atsargiai, bet kai keletas priešininkų laivų užskrido ant astroidų – viskas pasikėitė į gerą pusę. Po intriguojančio mušio priešas garbingai krito.

Admirolas Tomas:

Seniai seniai tolimoje galaktikoje įvyko eismo kamštis ir dvi vairuotojų grupės nutarė išsiaiškinti, kurią kelio puse važiuoti. Empire grupę sudarė Major Rhymer (tie bomber) + proton torpedoes ir Assault missiles ir 4 Tie fighter – Mauler mithel, “dark curse”, “nigh beast” ir Obsidian squadron pilot (kažkuris turėjo Marksmanship). Narsieji sukilėliai, kurie taip nori važinėti kaire kelio puse buvo 3 X wing – Luke Skywalker, Rookie pilot ir Biggs Darklighter + R2-D2, bei Prototipe pilot (A-wing) su assault missiles.

Mūšis prasidėjo be didelių gudrybių – 3 X-wing ir Boberis su 2 Tie sustojo vieni prieš kitus viename lentos krašte, o A-wing pasiruošė gėdingai apibėgti jiems už nugaros kitu lentos kraštu, kad jam sukliudytų buvo palikti likę du Tie Fighter. Pirmi keli ėjimai buvo skirti priartėjimui. X-wing judėjo lėtai, A-wing skrido kaip išgalėdamas (5 pirmyn + boost leidžia perskristi visą lentą per pora ėjimų), jį perimti turėję Tie neapskaičiavo ir buvo palikti už nugaros. Bomberis ir palyda pradėjo susišaudymą su X-wingais, rezultatas pradžioje buvo silpnas, nes abi pusės išvenginėjo kaip pašėlę. Rezultatų buvo pasiekta tik priartėjus iki range 1 kai Lukas viena salve sunaikino Dark Curse, Bomberis spėjo paleisti torpedą, bet ši tik numušė vieną skydą Biggs, kuris dirbo savo darbą rinkdamas visus priešo šūvius. Visi imperijos laivai jau buvo kiek apgadinti (bomberis 3 hitai, vienas iš Tie su 2) kai iš užnugario išniro A-wing ir paleido savo assault missile į bomberį padarydamas 3 hitus ir sunaikindamas dar vieną Tie. Po šio smūgio likusi imperijos armija pasitraukė, ir nuvažiavo kaire kelio puse, kad nesupykdytų laimėtojų.

Amirolas Tautvydas:

Dark side snipai pereme zinute, kad Force side (sukilėlių)  diplomatas judes pro xZ1-14 sektoriu.

 

Diplomatam paimti i nelaisve pasiusta Dark force flotile ,,Tie Bomber” apginkluotas keliu tipu raketomis ir dar 4 pagalbiniai laivais.

 

Tik radaruose uzfiksavus Force side laivus, pastebeta, kad cia bus tik pasala, nes atsiskyres uz asteroidu slepesi bomberis… kuris nekantraudamas tik ir lauke progos kaip cia uzpulti Dark side karius is nugaros.

 

 

BooommMM!!

 

Ir viskas prasidejo… Musis!!….Pirmos klaidos!! Pirmas prakaitas!!

Jau nuo antros minutes  kaip is kulkosvaidzio pasiliejo  jauno, vos kedeje nusedincio ,,Tie Bomberio” piloto klaidos…tai pamirsta prisitaikyt… tai uztaiso ne ta raketa….

 

O jo draugeliai… kas ten per draugeliai , jei skrenda kitam musio sektoriaus gale… ir  neva aiskina… ,, tai..tai.. mes cia is nugaros apskrisim..skrisim…”

 

kol kolegos atskrido….

 

pabaiga visi zino…vos vienas is visos flotines sveika kaili isnese… mat ir pats sumaise priekini ir atbulini pedalus

 

 

 

Admirolas Andrejus:

Iskrides patruliuoti Carnor Jax nesitikejo nieko ypatingo del to si karta pasieme 4 naujokus.
Jo burio sudetis buvo 5 “Tie interceptors”
Carnor Jax lvl 8
4x Alpha Suadron Pilot lvl 1

Griztant i stoti jo buris susidure su priesiskai nusitiekusiu buriu “Tie Fighters”. Ju buris susidejo is 7 laivu.
….
Taktika kuria pritaikyta, musije buvo tesioginis puolimas,
Carnor Jax tikejosi kad naujokai sugebes praskristi pruo asteroidu lauka, deja nei vienas is ju nesugebejo sekmingai praskristi pro asteroidu lauka.
Taip atsidures apsuptyje jis krito kovoje.

Pliusai – geras naudojimas TIE IN griecio ir didelio kekio zaliu manevru.
MInusai – blogas orientavimasis lauke  ir nepritaikymas pilotu savybiu.

Pergale  priesisku Tie Fighter  nuleme nesekmingas “Alpha SP” iskridimas i asteroidus, kas leido priesininkui apsupti juos negaunant zalos.
Nezinomo burio motyvai bei ketinimai dar nezinomi, laukiam tolesnes informacijos.

 

Visai ne admirlolas, bet skridęs pro šalį autostopu per galaktiką:

Pralėkdamas suspėjau suveizėti net kelias kovas vykstančias gretimuose galaktikos sektuoriuose. Ir kogi jie nepasidalina pamaniau. Visata gi diiiiidžiulė ir vis dar plečiasi. Tai kaip ir visi turėtume tilpti.  Taigi susirėmimo priežastys ūkanotos ir apsiniaukę.  Viename sektoriuje luposi sukilėliai prieš imperijos laivus.  Kogero nusimato eilinis valdžios perdlaijimas.  Bus kaip visada.  Mirtis drakonui!! Šlovė naująjam drakonui.  Kaip supratau, imperija buvo gėdingai sutriuškinta. Ir nekeista kaip tik sukilėlių gretose kovėsi Lukas Dangvaikštis :P , o imperijos gretose Tamsvaderio nebuvo. Bet jis vistiek nuridens galvas atsakingiems už pralaimėjimą asmenims, tokiu būdu dar sumažindamas imperijos karių gretas.

Antrąjį mūšį pastebėjau visai kitame galaktikos sektoriuje ir kas keista, kad kovėsi imperijos būrys prieš kitą imperijos būrį.  Savi prieš savus? Kame reikalas? Gal perversmas? Ar tiesiog apsikeitė pasenusiais atpažinmo kodais?? To taip ir nesužinojau. Bet pastebėjau, kad  vieno būrio beveik visi laivai nusileido ant asteroidų.  Hmmm, įdomu kodėl??? Gal gavo admirolo įsakymą prisidengiant neva koviniais veiksmais pradėti naudingų iškasenų žvalgybą? O gal pilotai iš vakaro per daug  užšventė?  Bet kokiu atveju , toks pasisedėjimas asteroiduose jiems geruoju nesibaigė.  Įsiutę Tie Fighter ištaškė juos į stambius gabalus, o po to tuos stambius gabalus į dar mažesnius gabalus. Vienžo, susidorojimo liudininkų nebeliko, kaip ir įkalčių. Gerai, kad manęs nepastebėjo. Tik dėl to ir yra šis  72 štampais ir garbės žodžiu patvirtintas pasakojimas.

 

 

 

 

 

Dalinkitės džiaugsmu:
  • Print
  • PDF
  • MySpace
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • Google Bookmarks
Powered by Wordpress and Stripes Theme Entries (RSS) | Comments (RSS)