Hexagon trečiadienis ir Warmachine Demo

Posted by Mindaugas Aputis on March 11, 2010

Ne eilinio trečiadieinio raportas. Ne eilinis tuo, kad sulaukėme malonios kompanijos iš Vilniaus – “FurorGames” atstovų, kurie pristatė klube kultinį karinį miniatiūrų žaidimą “Warmachine”, kurį nuo šiol “Hexagon’e” bus galima žaisti reguliariai. Buvo pristatoma ant dviejų stalų, ir su keturiomis frakcijomis, trys iš kurių buvo taip pat atsivežtos iš Vilniaus. Sužaistos trys smagios partijos. Pirmose dviejose žaidė pirmą kartą žaidžiantys žmonės su ekspertais iš Vilniaus, trečiojoje partijoje žaidė du pirmą kartą žaidžiantys žmonės tarpusavyje. Malonu, kad vienoje iš šių partijų pirmą kartą žaidžiantis žaidėjas (Retribution of Scyrah) sutriuškino ekspertą iš FurorGames (Cryx) :) Mūsų kariai tobulėja akyse ir adaptuojasi prie betkokių fornto sąlygų.

Draugiškos pažintinės kovos vyko gražiai sukurotje aplinkoje, kas labai pagyvino visą žaidimo procesą. Dar maloniau, kad kai kurie iš aplinkos elementų buvo pagaminti FurorGames komandos ir Sauliaus (Exonn) rankomis. Autentiškumas ir kūrybinio darbo rezultatas – žymiai didesnė dozė malonumo žaidžiant.

Be “Warmachine” buvo žaisti ir kiti žaidimai, kurių visą galutinį sąrašą pateiksiu žemiau. Itin smagiai buvo žaidžiamas žaidimas “Zombių užpultis”, kurį didvyriškai pravedė Paulius visai kompanijai potencialių maisto šaltinių zombiams. kas laimėjo – nepastebėjau, nes tuo metu dėmesį buvau labiau sutelkęs į Warhammer ir Warmachine žaidimo procesus. Warhammer žaidime Gedimino vadovaujama Medžių Elfų armija stengėsi atsilaikyti Sauliaus kiek aptrūnijusiems Kapų Valdovų armijai.

Žaidim “Ghost Stories” pirma partija truko itin trumpai – net 14 dvasių buvo likę iki pagrindinio boso – “Hope Killer”, kuris viltį užmušė net iki jo nepriėjus… Dalį šio pralaimėjimo kaltės prisiimu ir sau, nes mano įsiūlyti sprendimai buvo akivaizdžiai ne patys optimaliausi. Kažkaip sunkiai tuo metu kontaktavo mano smegenų neuronai…

Pabaigai norėčiau pasidžiaugti, kad susidomėjimas Kaune miniatiūrų žaidimais vistik yra ir potencialių žaidėjų atsiranda kaskart vis daugiau. Malonu ir tai, kad šiuos žaidimus mūsų klube žmonės gali išmėginti be jokių problemų ir prieš apsisprendžiant ką pasirinkti – turi pilną laisvę konsultuotis ir eksperimentuoti.

Laukiame tolimesnių poslinkių Kauno fronte ir dėkojame FurorGames už fantastiško žaidimo fantastišką žaidimo Demo :)

Su pagarba,

Mindaugas

HEXAGON

Statistika:

Infinity: 1

Zombių apgultis: 1

Beowulf: 1

Dominion: 1

Warmachine: 3

Ghost Stories: 2

Cosmic Encounter: 1

WARMACHINE DEMO FOTO:

INFINITY FOTO:

WARHAMMER FOTO:

Dalinkitės džiaugsmu:
  • Print
  • PDF
  • MySpace
  • Facebook
  • Twitter
  • Digg
  • Google Bookmarks

Tags: , ,

Comments (1)

  • superinis treciadienis :)

You must be logged in to post a comment.

Powered by Wordpress and Stripes Theme Entries (RSS) | Comments (RSS)